Overstapaanbiedingen

Bekijk onze Black Friday Deals voor Sim Only, Thuis en Compleet

Black Friday is een dag waarop veel Amerikanen aan de hand van spectaculaire aanbiedingen starten met inkopen doen voor Kerstmis. Op deze eerste vrijdag na Thanksgiving staat heel Amerika op z’n kop: zoekende naar de beste deals. Inmiddels is deze periode overgewaaid naar Nederland en daar pluk jij als consument de vruchten van. Dit jaar valt Black Friday op 25 november. Wees er op tijd bij voor jouw Youfone Sim Only– of Thuis-deal!

?wi=365290&ws=overstapaanbiedingen

Youfone mobiel

Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk. Het KPN-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Dus reken maar op goed bereik. Met 4G is de maximale downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers.

Kijk hier voor meer informatie over de internetsnelheid. Via de bestelpagina kun je eenvoudig kiezen voor een internetbundel. Als je momenteel een bundel hebt met een 3G verbinding, dan kun je de bundel eenvoudig wijzigen via MyYoufone. De wijziging gaat in per de eerste dag van de volgende maand.

?wi=365290&ws=overstapaanbiedingen

Black Friday Youfone Compleet

Combineer een Youfone Sim Only-abonnement met een Thuis-abonnement en profiteer van gigaveel Compleet-voordelen. Zo krijg je tot wel 20 GB extra data, een Dataplafond, gratis ESET Internet Security én gratis ESPN Compleet. Kies dus slim en ga voor Youfone Compleet!

Bij Youfone krijg je supersnel vast internet via het KPN-netwerk. Kies uit DSL (30, 50 of 100 Mbit/s) of Glasvezel  (50, 100, 200, 500 of 1000 Mbit/s). De daadwerkelijke snelheid van het internet is afhankelijk van het huisadres waarop het wordt geleverd. Wij doen altijd ons best om voor jou de snelst mogelijke internetverbinding te fixen. 

?wi=365290&ws=overstapaanbiedingen

ESPN is dé live sportzender van Nederland. Op het hoofdkanaal van ESPN zie je een selectie van de beste ESPN-programma’s met elke week live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League & Conference League en de Azerion Vrouwen Eredivisie. 

Voor wie echt geen wedstrijd van zijn of haar favoriete club wil missen is er ESPN Compleet met 4 kanalen. Daarmee ben je wekelijks verzekerd van alle Eredivisie wedstrijden, maar bijvoorbeeld ook van een breder aanbod van internationaal voetbal en Amerikaanse sporten, zoals de NBA.