Overstapaanbiedingen

Unitedconsumers

Unitedconsumers Energie

Energiecontract afsluiten: kiest u voor vast of variabel tarief?
Energie afsluiten betekent een keuze maken tussen een vast of variabel tarief voor gas en stroom. De vaste energietarieven liggen gedurende het energiecontract vast en veranderen niet. Variabele energietarieven worden jaarlijks in januari en juli vastgesteld. Een energiecontract afsluiten via UnitedConsumers is voordelig voor het milieu en uw portemonnee. Bij ons kiest u namelijk voor een stroomprijs die altijd 10% lager ligt dan het landelijk gemiddelde én 100% groen is. U draagt bij aan duurzaamheid en houdt een zakcentje over voor andere leuke dingen in uw leven. Win-win dus! Bekijk mijn persoonlijke aanbod

Stroomprijs van UnitedConsumers

De stroomprijs voor de variabele leveringskosten is de prijs die u betaalt per verbruikte kWh stroom. Iedere energieleverancier bepaalt zelf deze variabele prijs voor stroom. Wij zijn één van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Iedere maand vergelijken wij van Unitedconsumers de stroomtarieven van de 10 grootste energie maatschappijen en dit noemen we de Gemiddelde Landelijke Energieprijs (GLE). Onze stroomprijs ligt altijd 10% lager dan het landelijk gemiddelde.

Groene of grijze energie

Het milieu wordt voor consumenten steeds belangrijker. Ook dit kan een reden zijn om over te stappen naar een andere energieleverancier. Wanneer dit voor jou ook belangrijk is kun je er voor kiezen te gaan voor een energiemaatschappij die je groene stroom kan leveren. Groene stroom werkt het zelfde als de “gewone” stroom, maar is een stuk milieuvriendelijker. Deze stroom word verwonnen door zonnecollectoren, windmolens, waterkrachtcentrales of door biomassa te verbranden, bijvoorbeeld hout of afval. Naast de groene stroom kun je natuurlijk ook kiezen voor de gewone, grijze stroom, welke wordt verkregen uit aardolie, aardgas of steenkool. De keuze is geheel aan jou.

Vaste of variabele energietarieven

Wanneer je bij Unitedcosumers energieleveranciers gaat vergelijken kijk je natuurlijk naar de prijs en naar wat het je kan opleveren. Daarnaast kun je een keuze maken tussen gewone, grijze stroom of gaan voor de milieuvriendelijke, groene stroom. Maar er is nog een optie beschikbaar. Je kunt namelijk ook kiezen tussen vaste of variabele energietarieven. Wanneer je nergens aan vast wilt zitten kun je het beste gaan voor variabele tarieven. De tarieven kunnen dan wel tot twee keer per jaar wijzigen. Tarieven zijn afhankelijk van de geldende energie prijs. Deze kunnen dus lager zijn, maar ook hoger. Ben je op zoek naar wat meer vastigheid dan kun je beter kiezen voor vaste tarieven. Hierbij weet je voor de hele looptijd van je contract wat de prijzen zijn en waar je aan toe bent. Je hoeft er niet meer naar om te kijken.

Overstappen loont de moeite

Als je het aan ons vraagt kun je het beste jaarlijks je energie vergelijken om zo de beste er uit te halen. In een jaar tijd kan er veel veranderen. Je gezinsleven kan wijzigen of misschien ben/ga je wel verhuizen. Ook kun je wellicht een andere baan hebben gekregen waardoor je meer of minder thuis bent of is je kind uit huis gaan wonen waardoor er minder word gedoucht. Al deze veranderingen kunnen een wijzigingen mee brengen in jouw energie en gas verbruik. Maar ook de energieleveranciers scherpen steeds meer hun tarieven aan. Sinds de liberalisering in 2004 mogen energiemaatschappijen hun eigen prijs bepalen en dat loont. Het verschil kan soms oplopen tot meer dan €300,= per jaar! Niet voor niets dat per jaar er meer dan 1 miljoen mensen overstappen. We vergelijken elk jaar onze ziekenfonds, waarom zouden we dat niet ook met onze energie doen? Uiteindelijk willen we toch allemaal goedkope energie en de beste voorwaarden? Welke overstapaanbieding past bij jou en kies jij?

Hoe stap ik over van energieleverancier?

De eerste stap is de energieprijzen vergelijken. Waarschijnlijk heb je inmiddels al een aardig beeld hoe je dit het beste kunt doen. Wanneer je uiteindelijk hebt bepaald welke maatschappij jouw aanstaat kun je daar een aanvraag doen voor een overstapaanbieding. Zij helpen je graag op weg en het is echt maar een kleine moeite. Binnen 6 weken maak je dan gebruik van de nieuwe energiemaatschappij en ben je eind van het jaar een stuk voordeliger uit. Bovendien ontvang je meestal een leuk welkom cadeau of een mooie cashback als dank je vertrouwen in hun.

Unitedconsumers Autoverzekering vergelijken

Goedkope autoverzekering afsluiten met een uitgebreide dekking? Vergelijk de beste autoverzekeringen en kies de dekking die het beste bij u past. U krijgt altijd 5% korting op de premie, ieder jaar weer! Daarnaast brengen wij u jaarlijks op de hoogte als er een goedkopere autoverzekering beschikbaar is. Zo bent u altijd verzekerd van de beste deal!

Welke verzekeringen zijn er?

  • De WA Verzekering is wettelijk verplicht en vergoedt schade die u veroorzaakt bij anderen. Wanneer u de goedkoopste autoverzekering wilt, is het verstandig om te kiezen voor een WA verzekering.
  • De WA Beperkt Casco verzekering vergoedt o.a. schade bij brand, diefstal, ruit- en storm schade en botsingen met dieren. U bent niet verzekerd voor schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt.
  • Een WA Casco (All Risk) autoverzekering is de meest uitgebreide verkering. Hierbij is ook schade die u zelf aan uw auto veroorzaakt verzekerd. Nieuwe auto’s worden meestal All Risk verzekerd.

Schadeverzekering inzittenden

Een autoverzekering verzekert u nog niet voor alle schade. Zo bent u als bestuurder niet standaard verzekerd voor letselschade. Een inzittendenverzekering vergoedt schade van de bestuurder en inzittenden, zoals letsel- en zaakschade. Er wordt een bedrag uitgekeerd dat gelijk staat aan de geleden schade tot maximaal € 1.000.000,-.

Rechtsbijstandverzekering verkeer

Door een aanvullende autoverzekering af te sluiten kunt u de dekking van uw autoverzekering uitbreiden. Een rechtsbijstandverzekering voor in het verkeer kan goed van pas komen wanneer u buiten uw schuld betrokken raakt bij een ongeval. U krijgt juridische hulp wanneer u materiële schade of letselschade oploopt door een verkeersfout van de andere partij.

Zorgverzekering 2022 via UnitedConsumers

Een betaalbare en goede zorgverzekering afsluiten? Kies dan voor een zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ! Door de ruime keuze is er altijd een zorgverzekering die bij u past. U krijgt 5% korting op de basisverzekering en 15% korting op alle aanvullende verzekeringen. Zo bent u uitstekend verzekerd tegen de beste premie.

  • Direct een zorgadviseur aan de lijn
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.1
  • Eenvoudig declareren met de UC Zorg app

Basisverzekering

De basisverzekering is voor iedereen verplicht, maar u kiest zelf welke basisverzekering u wilt; een budget-, natura-, of restitutiepolis. Wat zijn de verschillen en wat wordt er vergoed?

Eigen risico

Het verplicht eigen risico wordt jaarlijks door de overheid vastgesteld en geldt voor iedere verzekerde in Nederland. Waarom betaalt u een eigen risico, hoe werkt het en voor welke zorg geldt het eigen risico?

Aanvullende dekking

Fysiotherapie, alternatieve zorg en brillen of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hiervoor kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Bekijk welk pakket het beste bij u past.

Tandartsverzekering

Tandzorg voor volwassenen vanaf 18 jaar wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Gelukkig kunt u hier een tandartsverzekering voor afsluiten. Welk pakket sluit het beste aan op uw wensen?

Zorgverzekering vergelijken

De zorg vanuit de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Toch is het verstandig om ieder jaar verschillende zorgverzekeringen te vergelijken. Er zit veel verschil tussen de premies, vergoedingen en zorgkeuze van verzekeraars. En vergeet niet dat uw persoonlijke situatie ook kan veranderen. Vergelijk daarom eind van het jaar uw zorgverzekering. Zo kiest u de goedkoopste en beste zorgverzekering voor uw situatie.

Overstappen van zorgverzekering

Wilt u graag overstappen en een zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ afsluiten? Dat kan! Wij zeggen uw huidige zorgverzekering op als u vóór 31 december een zorgverzekering van UnitedConsumers door VGZ afsluit. Wilt u gedurende het jaar een zorgverzekering afsluiten? Dat kan alleen in uitzonderlijke gevallen. Bijvoorbeeld wanneer u 18 jaar bent geworden. U moet dan een eigen zorgverzekering hebben.

Unitedconsumers Telefoonabonnement vergelijken

Bent u op zoek naar het goedkoopste telefoonabonnement? Vergelijk dan gemakkelijk en snel de nieuwste smartphones en de beste aanbiedingen van de grootste providers. Of u nu kiest voor een telefoonabonnement met een gloednieuwe telefoon of een sim only abonnement; wij vergelijken altijd op basis van uw persoonlijke behoeftes. Zo weet u zeker dat verlengen of overstappen de beste keuze is voor u!

Mobiel abonnement kiezen in 5 stappen

1. Hoeveel belminuten heeft u nodig?
2. Hoeveel MB’s gebruikt u per maand?
3. Hoelang wilt u aan uw telefoonabonnement vastzitten?
4. Wilt u een makkelijk aan te passen telefoonabonnement?
5. Hoeveel mag uw mobiel abonnement maandelijks kosten?

Telefoon met abonnement

Als u kiest voor een abonnement mét telefoon, betaalt u eenmalig voor het toestel en/of een maandelijks bedrag bovenop de abonnementskosten.

Sim Only abonnement

Bij een Sim Only betaalt u alleen de kosten voor het abonnement. Als uw telefoon nog goed is, kunt u kiezen voor een Sim Only abonnement. Dat kan vele euro’s per maand schelen.

Hoe werkt de korting?

Heeft u een telefoonabonnement aanbieding met scherpe korting gevonden? Dan ontvangt u deze korting maandelijks in uw persoonlijk bespaartegoed. Zo bespaart u tot wel € 60,00 per jaar. De gespaarde euro’s kunt u vervolgens op uw bankrekening ontvangen wanneer u dat wilt. Met onze korting heeft u altijd een extraatje achter de hand om eens iets leuks van te gaan doen! Wat dacht u van een keertje lekker uiteten?