Overstapaanbiedingen

Amerikaanse Netflix

amerikaanse netflix

Lees alles over VPN en Netflix

Kun je Amerikaanse Netflix kijken met VPN?

Je wilt graag de Amerikaanse Netflix films en populaire series kijken met VPN. Om gebruikte maken van Netflix kun je kiezen voor een VPN verbinding. Het gebruik van een VPN is de beste en tevens de meest eenvoudige manier om het Netflix-aanbod van een ander land te kijken. Een VPN-verbinding versleutelt je internetverkeer, leidt het via een externe server om en verbergt je locatie (door je IP-adres te veranderen).

Account en land instellen om Amerikaanse Netflix te kijken?

Amerikaanse Netflix series en films kijken met VPN kan dat? Het is zeker mogelijk om de Amerikaanse Netflix te gebruiken als je een VPN verbinding hebt. Netflix is namelijk beschikbaar in meer dan 190 landen wereldwijd. Elk land heeft een eigen catalogus van originele series en films. Het land in je account kan niet worden gewijzigd, tenzij je naar een ander land verhuist.

Welke VPN aanbieders zijn er? Atlas VPN, PureVPN, FastVPN, VPN Nederland, TorGuard VPN, Surfshark, NordVPN

Hoe kun je Amerikaanse Netflix kijken met VPN?

Je woont in Nederland en wilt de Amerikaanse Netflix in Nederland kijken achter jouw VPN verbinding. Hoe stel je dan het Netflix account in en kun je zorgeloos kijken?  

– Sluit een online abonnement af bij een goede, “Netflix-vriendelijke” VPN-provider.

– Download de VPN-software op je smartphone, tablet, desktop of laptop.

– Maak verbinding met een Amerikaanse VPN-server.

– Log in op Netflix en krijg het Amerikaanse Netflix-aanbod te zien.

Hoe kies ik de beste VPN-provider om Amerikaanse Netflix te kijken?

Er zijn letterlijk tientallen VPN-aanbieders actief. Welke moet je nu kiezen wanneer je Amerikaanse Netflix uit andere landen wilt kijken? We geven de voorkeur aan sterke VPN aanbieders zoals Surfshark die een hoge snelheid hebben en ook nog eens betaalbaar is. Daarnaast is NordVPN een goed alternatief. Sinds kort heeft FastVPN zijn streaming als eerste prioriteit gemaakt. Dus stream je veel dan kan FastVPN een goed alternatief zijn. Atlas VPN en PureVPN bieden ook goede mogelijkheden. Kortom er is voor iedereen een passende VPN oplossing te vinden. We vergeten per ongeluk nog VPN Nederland te vermelden. 

1 Waar staan de VPN servers?

Een belangrijk criterium en vraag die je jezelf moet stellen is: in welke landen heeft je VPN-aanbieder zijn servers staan? Het is immers zo dat deze servers de Amerikaanse Netflix  zullen omleiden. De meeste grote aanbieders hebben gelukkig wel servers in de belangrijkste Netflix-landen als bijvoorbeeld de Amerika, Groot-Brittannië, Frankrijk of Italië. Heb je echter een wat meer exotische smaak (je bent misschien dol op Indiase Bollywood-musicals) dan moet je wel even nakijken of ze ook daar aanwezig zijn. 

2 Snelheid van VPN provider

Een tweede belangrijk criterium is natuurlijk de snelheid van de verbinding met je VPN-provider. Het is niet de bedoeling dat de Amerikaanse Netflix stroperig bij jou binnenkomt. Je wilt zo snel mogelijke verbindingen, voor een zo hoog mogelijke beeldkwaliteit en een zo goed mogelijke kijkervaring. Let er ook op dat er voor jouw favoriete kijkapparaat een mogelijkheid is om een VPN te installeren. Dus minstens voor Windows en Mac OS X, bij voorkeur ook voor Android en iPhone iOS en dan het liefst ook voor bijvoorbeeld je game-console, streaming box of smart tv.

3 Split Tunneling VPN

Nog een handige feature is split tunneling. Daarmee kun je zelf aangeven welke apps op je PC de VPN moeten gebruiken (Amerikaanse Netflix bijvoorbeeld) en welke gebruik moeten maken van de “gewone” verbinding. Soms kan het immers handig zijn dat bepaalde software toch nog via die gewone verbinding loopt, bijvoorbeeld wanneer je een printer in een lokaal netwerk wilt gebruiken of wanneer sommige programma’s een lokaal IP-adres nodig hebt om correct te werken.

Hoe stel ik een VPN in voor Amerikaanse Netflix? 

Nadat je een VPN-provider hebt gekozen, moet je natuurlijk ook nog de verbinding zelf instellen. Dat klinkt moeilijker dan het meestal is. Over het algemeen zijn er twee mogelijke manieren om met je VPN verbinding te maken. 

Amerikaanse Netflix kijken met een VPN app

Je kunt bijvoorbeeld elk apparaat apart configureren. Dat wil zeggen dat je dus op elke PC, tablet of smartphone die je hebt, de VPN-software installeert en configureert. In de meeste gevallen gebeurt dat door het ingeven van de login en een wachtwoord in de app of software van de provider.  Op die manier verschilt het proces dus eigenlijk niet zoveel met inloggen op je Instagram-account.

De Amerikaanse Netflix kijken met VPN en de blokkade omzeilen als het niet werkt

Zoals we in het begin al vertelden: de rechten van films en tv-series worden per land verkocht. Als Netflix voor een bepaalde serie enkel de rechten heeft voor Amerika zal het bedrijf er alles aan doen om het voor niet-Amerikanen zo lastig mogelijk te maken om die serie te bekijken. Netflix wil immers de grote tv- en film-studio’s te vriend houden, de leveranciers van een belangrijk deel van zijn content. We wensen je alvast veel kijkplezier toe.

Populaire Amerikaanse Netflix series

Amerikaanse Netflix: Leah Remini: Scientology en de nasleep

Leah Remini: Scientology and the Aftermath is een Amerikaanse documentaire serie over de Scientology Kerk. De serie onderzoekt de religieuze cultus aan de hand van de traumatiserende persoonlijke ervaringen van actrice Leah Remini en andere voormalige leden van de kerk. De serie werd genomineerd voor twee Emmy-awards, scoorde één overwinning en ontving wereldwijde lof en erkenning.

Amerikaanse Netflix: Call the Midwife

Call the Midwife is een dramaserie over een groep verpleegster-vroedvrouwen in Oost-Londen in de historische periode van de jaren 1950 tot 1960. De serie volgt een nieuwe vroedvrouw-rekruut Jenny Lee die samen met andere vroedvrouwen en nonnen te maken krijgt met ernstige medische problemen in de arme populierenwijk East End in Londen. Bovendien worden alleen al in het gebied tussen de 80 en 100 baby’s geboren als gevolg van de “Baby Boom” van 1957 van de naoorlogse periode, waardoor ongebreidelde chaos onder de vroedvrouwenrangen ontstaat.

Amerikaanse Netflix: Stargate SG-1

Oorspronkelijk was het een middelmatige sci-fi film met Kurt Russel in de hoofdro. Stargate is nu uitgesplitst in een serie van 10 seizoenen, met Richard Dean Anderson van het programma McGuyver (circa 1985). Voeg daar het beminnelijk stoïcijnse gezicht van Christopher Judge als Teal’c aan toe en je staat een aantal serieuze buitenaardse tegenslagen te wachten. Dus vergrendel en laad je FN P90, trek je militaire pet aan, codeer die chevrons en maak je klaar om een miljoen lichtjaar van huis te gaan.

Amerikaanse Netflix: Last Tango in Halifax

Deze Britse drama serie draait om het verhaal van twee weduwnaars beide in de leeftijd van 70, Alan en Celia, en hun kinderen die sociale media profielen voor hen maken. Het verhaal is een waar gebeurd verhaal over het vinden van liefde op elke leeftijd. In de loop van vijf seizoenen gaat men op een duistere komische verkenning van verschillende subthema’s; inclusief ouders die homofobe opvattingen over hun LGBT-identificerende kinderen overwinnen.

Amerikaanse Netflix: Ripper Street

De serie speelt zich af in het Victoriaanse tijdperk en de beruchte brutale Oost-Londense moordenaar Jack the Ripper is ongeveer een half jaar inactief geweest. De politie en rechercheurs worden echter achtervolgd door de mogelijkheid dat elke nieuwe moordzaak die op hun pad komt erop kan wijzen dat de seriemoordenaar terug is om Whitechapel opnieuw te terroriseren.

Amerikaanse Netflix: Manhunt (Deadly Games)

Deze Netflix-serie die alleen in de VS te zien is, beschrijft een langdurige FBI-zoektocht naar de dader van de bomaanslag op het Olympisch Park in 1996, waarbij honderdelf mensen gewond raakten en één persoon om het leven kwam. Aanvankelijk zorgde de ontdekking van bommen in een plunjezak door beveiliger Richard Jewell ervoor dat hij als een held werd gezien. Toch neemt de zaak een zeer gecompliceerde wending als hij de hoofdverdachte wordt.

Amerikaanse Netflix : 30 Rock

Welke lijst zou compleet zijn zonder een bonafide, gegarandeerd-om-je-te-laten-lachen komedie? Tina Fey schittert als Liz Lemon, de hoofdschrijfster van een fictieve live comedyshow “TGS” (à la Saturday Night Live). De met sterren bezaaide cast bestaat uit komische grootheden als Donald Glover, Tracy Morgan, Alec Baldwin, Jane Krakowski, Amy Poehler en meer.

Amerikaanse Netflix : The Borgias

Deze dramaserie is geïnspireerd op een echte 15e-eeuwse Italiaanse adellijke familie, de Borgias, die actief waren in de politiek en prominente rollen hadden in de rooms-katholieke kerk. Hun collectieve machtslust, een talent voor misleiding en algemene verdorvenheid komen tot leven in deze lugubere serie van meerdere seizoenen met een decadente esthetiek. De bekroonde acteur Jeremy Irons is echt angstaanjagend als de gewelddadig getemperde Rodrigo Borgia, alias paus Alexander VI.

Amerikaanse Netflix: NCIS

Inmiddels zijn er 15 seizoenen van spannende, amerikaanse marine-misdaad onderzoekende tv-actie gemaakt. Deze show zorgde ervoor dat ze hoger scoorden in de zoekresultaten van Google dan de eigenlijke Naval Criminal Investigative Service. Toegewijde fans wachten met grote spanning op  het bericht van Netflix waarin ook de nieuwe seizoenen toegevoegd zijn.