Overstapaanbiedingen

PureVPN

PureVPN

Hoe werkt PureVPN?

Een PureVPN is een Virtual Private Network service die uw privacy en gevoelige persoonlijke gegevens beschermt door een gecodeerde tunnel verbinding te maken en uw IP adres afschermt. Met PureVPN kunt u openbare wifi veilig gebruiken, uw browser-activiteiten verbergen en toegang krijgen tot websites. Met de nieuwe 20Gbps serversnelheidupgrades is PureVPN nu 100 procent klaar voor het gebruik van 5G netwerk. Hogere internetsnelheden worden door consumenten en bedrijven steeds vaker een belangrijke voorwaarde. Films downloaden kun je het beste doen via torrents. 

Download PureVPN

218b702d

PureVPN is beschikbaar voor meerdere systemen. Een voordeel van PureVPN is ook dat gebruik maken van eigen software dat goed combineert met Windows, Linux en Mac besturingen. Afhankelijk van de gebruikerswensen kan PureVPN een goede match zijn. Betaalbaar, snel en degelijk. 

0b7dc85b

Wat is PureVPN?

PureVPN zorgt ervoor dat u elke keer volledig anoniem en beschermd op een 256-bits AES versteuteld netwerk  surft. Wil je jouw favoriete films en series streamen, dan is dit geen probleem. Videoland, HBO en Netflix kunnen moeiteloos gebruikt worden. Naast het streamen en downloaden kun je ook gamen met een hoge snelheid van meer dan 6500 servers in 78 verschillende landen. PureVPN staat bekend om hun degelijkheid en je er restricties van Rusland en China onder andere mee omzeilen.

Wat zijn de voordelen van PureVPN?

De voordelen van PureVPN op rij.

– 24/7 bereikbaarheid. Uw ticket of vraag wordt door een team van deskundige medewerkers beantwoord

– 31 dagen geld retour garantie. Niet tevreden, dan ontvangt u het geld terug.

– Er worden geen logs bijgehouden bij PureVPN

– Er zijn 6500 servers beschikbaar voor een anonieme verbinding op internet

– Je kunt 10 apparaten aanmelden, hierdoor kan het hele gezin veilig en prive internet gebruiken

– PureVPN leidt doormiddels van splittunneling uw internetverbinding met ISP connection

– Gebruik al uw apparaten PureVPN app is geschikt voor bijna alle platformen en browers zoals Android, Mac, Windows, Iphone, Ipad, firefox, linux en Chrome.

Alternatieven voor PureVPN

PureVPN heeft al 3 miljoen gebruikers wereldwijd en blijft groeien. Ben je nog niet overtuigd van de kwaliteit dan zijn er ook alternatieven voor PureVPN. We hebben een aantal andere VPN providers in beken en een review gegeven. Je kunt denken aan NordVPN. NordVPN is een grote speler op de VPN markt en biedt een goed prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast is er AtlasVPN. Minder bekend maar zeker zo goed. Veel Nederlanders kiezen NederlandVPN. Waarom? De naam geeft vertrouwen voor een goede Nederlandse VPN verbinding. Kies een VPN verbinding die bij jou past.VPN is de sleutel tot privacy, niet iedereen hoeft jouw digitale wegen te zien en te volgen.

phpzf1gJk

Alterntieven PureVPN

In het verleden is PureVPN minder positief in het nieuws geweest. Ze hebben echter flinke stappen gemaakt om de diensten en kwaliteit te verberen. Ze zijn nog altijd geen marktleider. Ze bieden een gratis proefperiode en daarna kun je kiezen voor een abonnement. Op basis van de prijs zijn ze een van de goedkopere VPN providers. Voor een stabiele en een snelle VPN verbinding is er nog wel verbetering mogelijk. PureVPN maakt gebruik van protocollen zoals IKEv2, OpenVPN, L2TP/IPsec en SSTP. 

mobile img2

PureVPN

10 aanmeldingen

We ondersteunen 10 meervoudige aanmeldingen om ervoor te zorgen dat uw hele gezin beschermd blijft.

AES Versleuteling

Uw gegevens zijn beschermd met 256-bits AES-encryptie van de hoogste kwaliteit.

No log beleid

PureVPN houdt geen logs bij. Wat u online doet, hoort bij u te blijven.

6500 servers

Een netwerk over de hele wereld, geoptimaliseerd voor ongeëvenaarde prestaties.

Split tunneling

Leid uw internetverkeer tussen PureVPN en ISP Connection.

Internet schakelaar

Zorg dat uw privacy intact blijft wanneer de VPN-verbinding wegvalt.