Overstapaanbiedingen

FastVPN

Fast VPN header
overstapaanbiedingen

1 Maand FastVPN

Abonnementsperiode 1 maand. Afhankelijk van het gekochte abonnementstype wordt uw abonnement elke 1 maand of 1 jaar verlengd. Premium-abonnement geeft u toegang tot onze premium Fast VPN servers om betere prestaties te hebben dan onze reguliere VPN servers

1 Jaar FastVPN

Premium 1-jarig abonnement met een gratis proefperiode van 3 dagen. Het abonnement wordt aan het einde van een proefperiode van 3 dagen in rekening gebracht. Er worden ook jaarlijks kosten in rekening gebracht als u het abonnement niet opzegt. 

Boost Speed

Boost Speed (High speed server) is een extra functie. Deze kan alleen in een 1 maand abonnementen afgenomen worden. Het wordt maand abonnement wordt elke maand in rekening gebracht.

Is FastVPN echt de snelste?

FastVPN staat bekend als “de snelste VPN ter wereld”, zoals geverifieerd door internetexperts. Uw internet verkeer wordt versleuteld door verbinding te maken met een van onze meer dan 1.000 VPN-servers in meer dan 50 landen, waaronder meer dan 100 steden over de hele wereld. Hiermee kunt u veilig en privé op internet surfen terwijl u uw gevoelige gegevens beschermt.  Of u nu naar het buitenland reist, uw favoriete streamingdienst wilt bekijken alsof u thuis bent, of toegang nodig hebt tot websites en services die beperkt zijn in uw regio, de complexe codering van FastVPN betekent dat u op elk gewenst moment toegang hebt tot alle gewenste inhoud. Veel van de toonaangevende VPN-providers gebruiken dezelfde oude open source-technologie. FastVPN is een andere zaak. We hebben ons eigen gepatenteerde FastVPN-protocol helemaal opnieuw gebouwd en het biedt een veel consistentere VPN-verbinding. Dit betekent dat het 2 keer sneller is dan de concurrent wanneer het is verbonden met lange afstandsservers. Speedtest legde zelfs uit dat FastVPN de downloadsnelheid met meer dan 26,2% verhoogde in vergelijking met het niet gebruiken van een VPN, terwijl alle andere providers de snelheid met ten minste 42,5% verminderden.

FastVPN 45 dagen geld terug garantie

FastVPN biedt een 45 dagen niet goed geld terug garantie aan. Ze zijn er zo zeker van dat je alles aan FastVPN geweldig zult vinden dat je het dagen lang volledig risicovrij kunt proberen. Met onbeperkte bandbreedte hebt u toegang tot uw favoriete inhoud (zoals games, live sport) vanaf elk apparaat of waar dan ook. FastVPN staat bekend als de snelste VPN op de markt en biedt duizelingwekkende snelheid zonder buffering.

FastVPN instellen voor iPhone en iPad

Hoe kun je FastVPN instellen op jouw iPhone en iPad? Jouw iPhone- en iPad-apparaat zijn voortdurend verbonden met internet. Hackers en regeringen scannen online verkeer op onversleutelde gegevens en nuttige informatie over iedereen online. Uw factuur adres en zelfs creditcard gegevens kunnen zonder uw medeweten worden gelekt naar onbevoegde personen. Met wie je chat, is misschien geen geheim. Wat je bekijkt, kan worden gevolgd. FastVPN versleutelt al uw verkeer zodat u altijd veilig bent, door het downloaden van het FastVPN programma voor iPhone en iPad, blijft u verborgen en veilig in elke situatie. De meeste websites en services, met name online muziek- en videoservices, zijn onderhevig aan locatiegebaseerde IP blokkering. FastVPN levert servers in meer dan 60 landen. Maak verbinding met elke server en krijg onbeperkte toegang om op internet te surfen alsof u zich in dat land bevindt. Reis comfortabel en veilig alsof u zich in de VS, het VK, Japan, Duitsland, Brazilië, Canada of waar ook ter wereld bevindt. FastVPN is een leider in privacy en houdt geen logboeken bij van uw browse-activiteit. Omdat dezelfde server door duizenden gebruikers wordt gebruikt, zal niemand ooit weten wat u op enig moment online doet. Met FastVPN ben je volledig anoniem. FastVPN heeft een netwerk van ultrasnelle VPN-servers over de hele wereld. Je hebt dus op geen enkele manier problemen met snelheid. Met een betrouwbare VPN-verbinding kunt u snel websites uploaden en video’s in HD-kwaliteit bekijken. U kunt alles downloaden wat u maar wilt zonder enige beperking van verkeer of bandbreedte. FastVPN zorgt er nooit voor dat u tijd verspilt, het geeft u de hoogste snelheid, waar u ook bent.

Hoe stel ik een FastVPN in voor iPhone en iPad?

Je wilt FastVPN instellen op jouw iPhone en iPad. Mensen gebruiken de telefoon zeer intensief. Je gebruikt je telefoons uitgebreid om op het internet te surfen, te communiceren op sociale media en contact te maken met vrienden. Daarbij kunnen uw gegevens en surfgedrag op internet worden gecontroleerd door een internetprovider, netwerkprovider of misschien de overheid. Als u zich hier zorgen over maakt, kunt u ervoor kiezen om FastVPN te gebruiken. Een van de grootste redenen voor VPN-gebruik is ook om verboden en geblokkeerde sites te gebruiken. Via VPN kunnen we dit allemaal doen met virtuele privé netwerken waar uw browsegegevens worden gecodeerd. U kunt de volgende methoden proberen om FastVPN in te stellen op iPhone en iPad:

  • FastVPN gebruiken: deze methode is de gemakkelijkste en meest moeiteloze. U kunt onmiddellijk verbinding maken met de VPN door ons FastVPNprogramma van onze website te downloaden.
  • FastVPN gebruiken via app: Download FastVPN uit de App Store. Start de applicatie en log in. De applicatie begeleidt u door het organisatieproces. Tijdens de installatiefase wordt u gevraagd toestemming te verlenen voor het installeren van een VPN-configuratie. Bevestig de wijziging met een gezichtsscan, vingerafdruk of wachtwoord. Zodra de installatie is voltooid, kunt u de app gebruiken om verbinding te maken met FastVPN.