Overstapaanbiedingen

Youtube VPN

YouTube VPN

Wat is de beste YouTube VPN?

In dit artikel helpen we je kiezen voor de beste YouTube VPN. We geven graag advies en lichten twee VPN aanbieders eruit. Voor het deblokkeren van YouTube, algemene privacy en gebruiksgemak, raden we Surfshark VPN aan als de goedkoopste YouTube VPN die er is.  In onze ogen is NordVPN een uitstekend alternatief.

Laten we eerlijk zijn – we brengen allemaal te veel tijd door op YouTube! Maar op bepaalde beperkte netwerken, zoals scholen en werk, kan het zijn dat het videoplatform is geblokkeerd. In deze situaties is het gebruik van de beste VPN voor YouTube de enige oplossing. Bovendien hebben we allemaal die boodschap gezien: deze inhoud is niet beschikbaar in jouw land . Als u inhoud wilt bekijken die in uw regio is geblokkeerd, is het wijzigen van uw locatie met een YouTube VPN een eenvoudige truc waarmee u kunt kijken wat u maar wilt, waar u ook bent.

YouTube VPN

Wat maakt een geweldige YouTube VPN?

Allereerst moet een YouTube VPN toegang hebben tot geblokkeerde inhoud. Gelukkig is dat geen enorme taak, aangezien de geoblokkeringstechnologie van YouTube zwak is in vergelijking met providers zoals Netflix en BBC iPlayer. Vervolgens moet je er echter zeker van zijn dat je geweldige snelheden kunt halen voor HD- en 4K-inhoud.

Omdat bijna elke VPN toegang heeft tot YouTube, is het de moeite waard om er een te kiezen met solide privacy en gebruiksvriendelijke apps – als je een VPN gaat kiezen, kun je net zo goed de beste nemen, toch? Surfshark en NordVPN bieden superhoge snelheden en geweldige deblokkering van inhoud (Netflix en tal van anderen, evenals YouTube), plus het wordt allemaal ondersteund door een waterdicht privacybeleid zonder logboeken.

Surfshark – de meest voordelige VPN op de markt

Als je zo min mogelijk wilt uitgeven aan een YouTube VPN, maar niet wilt inleveren op bruikbaarheid, kan Surfshark de juiste optie voor je zijn. Voor minder dan 2,50 euro per maand kunt u een van de beste services op de markt krijgen.

Surfshark is voor het deblokkeren van YouTube en de overgrote meerderheid van de gebruikers is het behoorlijk krachtig genoeg, en het is niet zo kaal als je zou verwachten. U krijgt bijvoorbeeld volledige AES-256-codering, alle protocollen die u nodig hebt en ook geweldige streamingprestaties buiten YouTube.

Een van de sterke eigenschappen van Surfshark zijn de onbeperkte verbindingen, wat betekent dat je elk apparaat in je huishouden met één abonnement kunt dekken. Dat voegt een serieuze meerwaarde toe aan een toch al uitstekende pakket. In tegenstelling tot sommige concurrenten heeft Surfshark echter geen externe audit van zijn servers of clients uitgevoerd, alleen zijn browserextensies. Hoewel dit misschien geen probleem is als je YouTube gewoon wilt deblokkeren, is de privacybewuste persoon misschien niet helemaal tevreden. Voor de prijs is Surfshark echter een geweldige optie als YouTube VPN en zeker de moeite van het bekijken waard.

Surfshark voor slechts 2,49 euro per maand de goedkoopste YouTube VPN die we aanbevelen. Met hoge snelheden en serieuze beveiliging is het betrouwbaar en effectief. Bovendien wordt u gedekt door een garantie van 30 dagen en kunt u de VPN op zoveel apparaten gebruiken als u wilt.

NordVPN – grote naam is geweldig voor het streamen van alles

Als je de veiligheid wilt die een grote naam kan bieden, dan raden we je aan NordVPN te bekijken. Met zinderende snelheden en uitstekende YouTube VPN-prestaties (om nog maar te zwijgen van Netflix en de rest), is het een serieuze en krachtige VPN aanbieder en het is ook van grote waarde.

Als u op zoek bent naar een YouTube VPN waarop u kunt vertrouwen en waarop u kunt vertrouwen, hoeft u niet verder te zoeken dan ExpressVPN. Met uitstekende snelheden, geweldige streaming mogelijkheden en intuïtieve apps, zou dit je eerste aanspreekpunt moeten zijn bij het zoeken naar een VPN om YouTube te deblokkeren.

 

U krijgt ook een sterk privacybeleid dat is gecontroleerd om de status zonder logboek te bevestigen, en AES-256-codering zorgt ervoor dat al uw gegevens veilig worden bewaard. Combineer dat met een brede selectie aan protocollen en je hebt een krachtige privacyoplossing die niet alleen toegang heeft tot geblokkeerde YouTube-video’s, maar je hele digitale leven beveiligt.

 

Dat is echter niet goed als de apps verwarrend zijn om te gebruiken, maar gelukkig zijn de clients van NordVPN zowel op desktop als op mobiel ongelooflijk eenvoudig. Zelfs voor de meest onervaren VPN-gebruiker is het een koud kunstje. Je kunt met een enkele klik aan de slag zonder je zorgen te maken over instellingen.

Wat kan een YouTube VPN doen?

Afgezien van het beschermen van uw algemene privacy en het anonimiseren van uw online activiteiten, kan een VPN voor YouTube VPN een aantal echt nuttige dingen doen. Ten eerste heeft het toegang tot video’s die in uw land zijn geblokkeerd. Dat betekent filmclips die aan beperkingen onderhevig zijn, muziekvideo’s die niet in uw land worden gedistribueerd en nog veel meer. Je hebt echter ook toegang tot YouTube op netwerken waar de videostreaming website volledig is geblokkeerd. Dit kan betekenen wanneer u wifi gebruikt op uw school, universiteit of plaatselijke bibliotheek. Dat betekent dat je toegang hebt tot alle geweldige inhoud op YouTube om je te helpen studeren of gewoon toegang hebt tot enkele deuntjes om je een paar uur weg te helpen. Als een van de meest populaire VPN’s op de markt heeft NordVPN naam gemaakt als een go-to-provider voor het deblokkeren van streaming media, niet in de laatste plaats YouTube. Met een NordVPN verbinding, kunt u er zeker van zijn dat u een snelle verbinding vindt op een locatie die u nodig hebt. Plus, met zijn eersteklas codering en handige kill-schakelaar, ben je in veilige handen als het gaat om je persoonlijke privacy. Je kunt ook BBC iPlayer, Netflix, Hulu en meer streamen, en torrenting is ook ingeschakeld op talloze servers, dus NordVPN is een one-stop-shop voor al je VPN-behoeften. Hoewel het op alle gebieden bewonderenswaardig presteert, is er niets in het bijzonder dat opvalt als het gaat om een YouTube VPN. Hoewel de apps nuttig zijn, kunnen ze niet tippen aan de kracht of de goedkoopste waarde van Surfshark. Dat gezegd hebbende, als u op zoek bent naar een geweldige allround service van de grootste naam in de branche, zou NordVPN op uw lijst met overwegingen moeten staan.

Hoe werkt een YouTube VPN?

Het is vrij eenvoudig, eigenlijk. Zonder YouTube VPN wordt al je data en verkeer door je internetprovider (ISP) via zijn eigen servers van en naar websites gestuurd. Dit betekent dat uw ISP precies kan zien wat uw verkeer is en beperkingen kan opleggen aan waartoe u toegang hebt. Als u een VPN gebruikt, wordt uw verkeer omgeleid via een van de eigen servers van de VPN provider, waarbij het tegelijkertijd wordt versleuteld en anoniem wordt gemaakt. Dat betekent dat uw ISP weliswaar kan zien hoeveel bandbreedte u gebruikt, maar niet kan zien wat u bekijkt. Bij de meeste VPN’s kun je ook selecteren waar de server die je gebruikt is – misschien het Amerika, Italië of Singapore. Als je dat doet, heb je toegang tot inhoud die meestal alleen beschikbaar is voor mensen die in die landen wonen ook erg handig als je toegang wilt tot Netflix.

Kan ik YouTube VPN ook gebruiken buiten Amerika?

Normaal gesproken kan dit niet aangezien deze service het geografisch kan zien waar je je bevindt daardoor blokkeren YouTube jouw toegankelijkheid tot de service. Maar, met de YouTube VPN kan je er voor zorgen dat er een unblock youtube plaatsvindt waardoor jouw IP adres niet traceerbaar is en het net lijkt of je je bevindt in Amerika. Hierdoor kan je gewoon gebruik maken van de combinatie YouTube VPN.

Waarom zou ik Youtube TV aan moeten schaffen?

Uiteraard moet je helemaal niks, maar met het YouTube VPN abonnement kan je meer dan 70 Amerikaanse TV programma’s bekijken vanaf je telefoon, tablet of computer. Dit is een groot aanbod aan TV programma’s. Met de YouTube VPN kan je ook vanuit buiten Amerika gebruik maken van deze diensten. Hieronder zullen we er een aantal aanduiden die beschikbaar zijn.

 

ABC

CBS

FOX

Nickelodeon

CNN

Discovery

Cartoon Network

NBC

ESPN

CNBC

Comedy Central

TLC

Fox News

Animal Planet

Op welke apparaten kan ik YouTube VPN bekijken

Het mooie van YouTube VPN is dat het ondersteund wordt door heel veel verschillende browsers en apparaten. Zodat je niet al die verschillende abonnementen voor sport en andere speciale programma’s hoeft aan te schaffen. Je kunt live TV kijken, maar ook kan je er voor kiezen om programma’s terug te kijken als je niet de tijd hebt gehad om het live te kijken. Hieronder is een overzicht met de browsers die Youtube TV ondersteunt.

Chromecast

Apple TV

Amazon Fire stick

XBOX one (X)(S)

 

Roku

De meeste Smart TV’s

Windows

MacOS

Linux

Chromebook

PlayStation 4/5

Chrome

Firefox

Smart phones

Wil je meer lezen over VPN? Bekijk dan ook onze vpn reviews over andere VPN providers zoals VPN Nederland en TorGuard bijvoorbeeld. Klik op de tekstlink hieronder.