Overstapaanbiedingen

NordVPN

?wi=365290&ws=overstapaanbiedingen
overstapaanbiedingen

NordVPN de beste keuze

NordVPN is onze beste keuze voor een VPN. Het is bijzonder eenvoudig in te stellen en te gebruiken, waardoor het uitstekend geschikt is voor VPN-beginners. Bovendien biedt het ook enkele topsnelheden, evenals hoge beveiligings- en privacynormen daarmee is NordVPN een uitstekende VPN voor vrijwel elk type gebruiker. En het is niet eens zo duur: met de nieuwste kortingen en kortingen is NordVPN eigenlijk lager geprijsd dan de industriestandaard. De claim van NordVPN om de “meest geavanceerde VPN ter wereld” te zijn, is gedurfd. Maar we zijn geneigd het daarmee eens te zijn.

NordVPN gebruikt speciale servers voor snellere en betrouwbaardere verbindingen wanneer u ze het meest nodig hebt, en split tunneling voor het gebruik van VPN met alleen bepaalde apps zorgt ervoor dat uw VPN ervaring zo veilig en naadloos mogelijk is. Ondertussen zorgen een Dark Web monitor, CyberSec functies en geavanceerde bedreigingsbeveiliging ervoor dat u veilig blijft terwijl u bladert. Met een rechtsgebied in Panama en routinematige onafhankelijke audits, kunt u er zeker van zijn dat uw browsen veiliger is met NordVPN dan met welke andere VPN dan ook.

Vier 10 jaar NordVPN koop het 2-jarig abonnement nu tijdelijk met 72% korting.

NordVPN is de snelste op de planeet

Wil jij optimaal genieten van films, series en games? NordVPN is op dit moment de snelste VPN provider. Ruim 5400 supersnelle VPN-servers over de hele wereld. 

NordVPN gebruikt geen log-beleid

NordVPN zal nooit informatie van jou aan derden overhandigen, ook niet als hierom gevraagd wordt. Waarom? Omdat NordVPN geen logs bijhouden van wat je online doet. Er is dus niets te overhandigen.

NordVPN 30 dagen geld terug garantie

Bij NordVPN profiteer je van volledige toegang tot de bekroonde VPN, geheel zonder risico. Als je niet 100% tevreden bent, vertel het dan binnen 30 dagen na aankoop van NordVPN en je ontvangt het hele bedrag terug.

Waarom kiezen voor NordVPN?

NordVPN biedt ruim 5400 veilige servers in 60 landen. Je kunt met elke server verbinding maken en genieten van jouw favoriete content, waar je ook bent. Maak verbinding met jouw thuisregio en krijg binnen enkele seconden toegang tot je favoriete nieuws websites of sociale media accounts. NordVPN heeft een baanbrekend NordLynx-protocol. Geen bandbreedte limieten. Ervaar supersnelle online beveiliging met NordVPN.

 

NordVPN is beschikbaar op alle grote platforms. U kunt speciale desktop-apps downloaden voor Windows, macOS, Chromebook en Linux, evenals mobiele versies voor Android en iOS. Voor browsergebruik zijn er ook NordVPN-extensies voor Chrome en Firefox. Als dat niet in uw workflow past, is er ook een router-app en opties voor handmatige configuratie, zodat u NordVPN gebruikt op apparaten die het niet eens native ondersteunen. Over het algemeen zijn alle beschikbare apps en interfaces zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. De meeste NordVPN functies zijn hetzelfde voor desktop-apps, mobiele apparaten en browserextensies , dus kies gewoon de optie die u het meest verkiest.

 

Kan ik NordVPN gebruiken voor iPhone en Android

Ook als het gaat om de app voor bijvoorbeeld iPhone, Android of tablet vinden we dat NordVPN zeer intuïtief is en goed werkt. De installatie gaat zeer snel. Installeer de applicatie eenvoudigweg via de play store-app van Android of Google en log in met je gebruikersaccount. Dit kan in minder dan 1 minuut. Het systeem zelf lijkt relatief veel op het PC-platform. Je kunt over een wereldkaart bewegen, of door het menu omhoog scrollen zodat je gemakkelijk een bepaald land kunt selecteren. Als je op een bepaald land drukt, kan je kiezen voor Quick Connect of een specifieke server selecteren om verbinding mee te maken. NordVPN zal automatisch een server selecteren. Je kunt dit systeem zien door naar de afbeelding rechts te kijken.