Overstapaanbiedingen

Goedkoopste VPN

VPN

Overstappen naar VPN

Goedkoopste VPN 

In dit artikel nemen we je mee in de zoektocht naar de goedkoopste VPN. Als je een goedkope VPN wilt gebruiken, kunt je met een paar eenvoudige tips behoorlijk wat geld besparen. De prijzen van VPN-aanbieders zijn vaak sterk afhankelijk van de duur van het contract. Degenen die het niet erg vinden om contracten met een looptijd tot 3 jaar te ondertekenen, zullen dus profiteren van de beste voorwaarden. Abonnementen met een looptijd van 24 maanden of meer zijn ook bijzonder de moeite waard. De maandelijkse kosten bedragen dan meestal minder dan drie euro. Vergeleken met de maandtarieven betekent dit een besparing van minstens tachtig procent, afhankelijk van de VPN-aanbieder! Ook speciale aanbiedingen of gratis maanden kunnen de VPN-service zelfs gratis.

Waarom wel of niet kiezen voor goedkoopste VPN?

Wat is het nut van VPN en is goedkoopste VPN echt een goede aanschaf? Goedkope VPN service geen nog geen 3 euro per maand kan dat? Wanneer je een goedkope VPN wilt gebruiken zijn er vele goedkope VPN-providers op de markt te vinden die aantrekkelijk abonnementen aanprijzen. Ik ben begonnen met de meest populaire goedkope VPN op een rijtje te zetten en ze te waarderen op een aantal aspecten. De goedkoopste VPN service is namelijk niet altijd de beste keuze, ook al lijkt dit in eerste instantie wel zo. Eigenlijk is de vraag of een VPN goedkoop is niet de beste vraag.

Belangrijke eigenschappen bij het kiezen van de goedkoopste VPN:

  • Kwaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Stabiliteit netwerk
  • Randapparatuur
  • Aantal beschikbare landen
  • Prijs

Mensen kiezen het liefste voor de goedkoopste VPN service.

Het maakt ook niet uit of je wel of niet iets te verbergen hebt. Thuis heb je waarschijnlijk ook niks te verbergen. Maar je doet wel je deuren op slot als je van huis gaat. Want het is niet de bedoeling dat jan en alleman zomaar binnen loopt om even een kijkje te nemen! Ook als ze niks meenemen en alleen maar rondkijken, je wilt dat niet hebben.

Kiezen uit aanbod goedkoopste VPN aanbieders

Het is niet zo gemakkelijk om goedkope VPN-aanbieders te vinden met het grote aanbod. We maken het je gemakkelijker om een overzicht te krijgen en helpen je de beste en goedkoopste VPN-aanbieder te vinden die aan je behoeften voldoet. Maar je moet jezelf enkele vragen stellen. Wil je een VPN-service die zo goedkoop mogelijk is? Of een die alle pagina’s in enkele seconden laadt, alle streaming-portals kan oproepen en tegelijkertijd geen gegevens van je opvraagt of opslaat? Ergens op een dunne lijn tussen deze twee uitersten, zijn er enkele goede optie.

Is de goedkoopste VPN passend voor mij?

De ene VPN is duur, de andere VPN goedkoop. Zelfs de goedkoopste VPN provider verzorgt een versleutelde verbinding van A naar B ook wel “end 2 end” connectie genoemd. Wanneer je de aanbieder hebt geïnstalleerd op de pc, of op alle andere mogelijke randapparatuur (Android of iOS), ben je verzekerd van anonimiteit online. Je persoonlijk ip adres en de plaats van inlog worden voortaan afgeschermd. Het is onmogelijk voor derden om nu over je schouder mee te kijken. Wist je bijvoorbeeld dat de ISP (internet service provider) gewoon kan registreren wat je aan het doen bent op het internet? Persoonlijk vind ik dit geen prettige gedachte en gebruik ik voortaan een goedkope VPN-aanbieder om mij te beschermen tegen instanties die mee willen kijken.

Welke opties hebben de goedkoopste VPN aanbieders?

Nou een VPN is ideaal voor het omzeilen van geografische blokkades kan handig zijn wanneer je op vakantie of woonachtig bent in het buitenland en je Nederlandse tv wil blijven volgen. Online-tv kijken met de gratis streaming service van de NPO (Nederlandse Publieke Omroep) maar ook met betaalde tv-providers zoals Ziggo GO, Videoland en RTLxl ect. Voorheen was het niet mogelijk vanuit het buitenland de stream te openen. Nu met behulp van een VPN-aanbieder met  Nederlandse servers is het een koud kunstje om de website waarin je op inlogt te doen geloven dat je fysiek in Nederland bent. Dezelfde methode werkt ook wanneer je zou willen inloggen in bijvoorbeeld Netflix Amerika. Vroeger was dit niet mogelijk, maar met een goedkope VPN-aanbieder laat je de Amerikaanse Netflix website geloven dat je fysiek in Amerika bent. Ook de goedkoopste VPN service. Het voordeel is dat Netflix Amerika een veel grotere film en documentaire database heeft dan de Nederlandse Netflix.

Wat levert de goedkoopste VPN allemaal?

We willen allemaal de goedkoopste VPN service, of in ieder geval VPN goedkoop kunnen gebruiken. Maar we moeten niet de essentie van ook een goedkope VPN vergeten en dat het verbergen van het IP-adres en de locatie. Hierdoor zal het mogelijk worden geografische blokkades te ontwijken en je zult in staat zijn alle mogelijk websites te openen. Een must is bijna wel dat je dan een aanbieder kiest met vele landen en servers. Wanneer er dan eens een technisch probleem is met een server kan je gewoon overschakelen naar een andere server in dat land.

Wil je meer lezen over VPN? Bekijk dan ook onze vpn reviews over andere VPN providers zoals VPN Nederland en TorGuard bijvoorbeeld. Klik op de tekstlink hieronder.