Overstapaanbiedingen

NordVPN

Overstappen Nord VPN

Waarom kiezen voor NordVPN?

Waarom zou je kiezen voor NordVPN? Het is een logische vraag. NordVPN heeft een aantal gunstige redenen om voor hen te kiezen. NordVPN biedt ruim 5400 veilige servers in 60 landen. Je kunt met elke server verbinding maken en genieten van jouw favoriete content, waar je ook bent. Maak verbinding met jouw thuisregio en krijg binnen enkele seconden toegang tot je favoriete nieuwswebsites of sociale media-accounts.

Download snelheid NordVPN is de snelste op de planeet

NordVPN is op dit moment de snelste VPN provider. Wil jij optimaal genieten van films, series en games? Ruim 5400 supersnelle VPN-servers over de hele wereld. NordVPN maakt gebruik van een baanbrekend NordLynx-protocol. Geen bandbreedte limieten. Ervaar supersnelle online beveiliging met NordVPN.

NordVPN gebruikt geen log-beleid

Geen log-beleid bij NordVPN. Wat houdt dat in geen log-beleid? NordVPN zal nooit informatie van jou aan derden overhandigen, ook niet als hierom gevraagd wordt. Waarom? Omdat NordVPN geen logs bijhouden van wat je online doet. Er is dus niets te overhandigen.

NordVPN 30 dagen geld terug garantie

Niet tevreden, dan kun je beroep doen op 30 dagen geld terug garantie. Bij NordVPN profiteer je van volledige toegang tot de bekroonde VPN, geheel zonder risico. Als je niet 100% tevreden bent, vertel het dan binnen 30 dagen na aankoop van NordVPN en je ontvangt het hele bedrag terug.

Hoe duur is NordVPN?

  • 2-jaar abonnement
  • een halfjaar abonnement
  • Maand abonnement

Kan ik NordVPN gebruiken voor iPhone en Android

Wil je NordVPN gebruiken op jouw telefoon, dat kan ook. NordVPN heeft een goed ontwikkelde app voor bijvoorbeeld iPhone, Android of tablet die zeer intuïtief is en goed werkt. De installatie gaat zeer snel. Installeer de applicatie eenvoudigweg via de play store-app van Android of Google en log in met je gebruikersaccount. Dit kan in minder dan 1 minuut. Het systeem zelf lijkt relatief veel op het PC-platform. Je kunt over een wereldkaart bewegen, of door het menu omhoog scrollen zodat je gemakkelijk een bepaald land kunt selecteren. Als je op een bepaald land drukt, kan je kiezen voor Quick Connect of een specifieke server selecteren om verbinding mee te maken. NordVPN zal automatisch een server selecteren. Je kunt dit systeem zien door naar de afbeelding rechts te kijken.

Gebruik NordVPN voor Netflix kijken

Je kunt kiezen om NordVPN aan te schaffen voor het bekijken van films en series op Netflix. Velen gebruiken VPN-services met als doel om een beter aanbod op Netflix of vergelijkbare streaming services te ontvangen. Zo heeft bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix service een veel betere selectie dan de Nederlandse variant. De reden hiervoor is dat Netflix veel meer mogelijkheden voor series en films heeft in een markt als de VS. Door je aan te melden op een Amerikaanse server, kun je Netflix als het ware voor de gek houden door te doen alsof je op dat moment in de VS bent. Zo heb je binnen enkele minuten het complete Amerikaanse Netflix-aanbod tot je beschikking. Hierdoor kun je uit veel meer aantrekkelijke titels kiezen dan wat de Nederlandse Netflix je aanbiedt.

Wil je meer weten over VPN providers? Lees dan ook onze  reviews.