Overstapaanbiedingen

Overstappen energie?

Goed dat je kijkt op onze website. Wij helpen je graag bij het vinden van een passende overstapaanbieding. Welke overstapaanbieding past het beste bij mijn persoonlijke situatie? Laten we eerst globaal uitleg geven aan het begrip overstappen.

Overstappen van energieleverancier: wat is dat precies?

Overstappen van energieleverancier is het veranderen van je huidige energieleverancier naar een nieuwe energieaanbieder. Dit noemen we overstappen. Je ‘stapt dus over’ wanneer je het oude contract opzegt en een nieuw energiecontract afsluit bij een andere energieleverancier. In de meeste gevallen regel je de overstap vlak voordat het huidige contract afloopt. Daarmee voorkom je een opzegboete van de oude energieleverancier.

Simpele stappen voor het overstappen

Overstappen van energie in 3 stappen:

  1. Vul je gegevens in
  2. Energie vergelijken
  3. Stap over

Gratis overstapservice voor energie

Vergelijk de beschikbare energieproducten, selecteer je keuze en vraag het contract meteen online aan. De nieuwe energieleverancier zorgt ervoor dat jouw oude energiecontract wordt opgezegd. Zo kun je zorgeloos en zonder problemen gebruik maken van de overstapaanbieding. Energie blijft gewoon beschikbaar op jouw woonadres; overstappen is slechts een administratief proces. Je zult nooit zonder gas of water en licht komen te zitten.

Gratis overstappen

Overstappen van energieleverancier is altijd gratis, zolang je de spelregels goed naleeft. Gratis? Ja, via Overstapaanbieding.nl is het overstappen naar een nieuwe energieleverancier altijd gratis. Wij verzorgen kosteloos je overstap naar een nieuwe energieleverancier. Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel energietarieven tussen alle leveranciers in Nederland. Wij hebben als doel; dat jij niet te veel betaalt. Hoe verdienen jullie dan geld? Voor ieder nieuw energiecontract dat met hulp van onze website wordt afgesloten, krijgen wij een kleine vergoeding van de nieuwe energieleverancier.