Overstapaanbiedingen

Overstappen met cashback

Overstappen van provider

Wil je van internet provider overstappen?

Is jouw internet abonnement bijna afgelopen? En ben je benieuwd welk welkomst cadeau’s je kunt kiezen? Of welke geld terug premie (korting, cashback) je bij het afsluiten van het internet contract kunt krijgen? Dan heeft overstapaanbiedingen.nl de beste internetdeals met cadeaus en/of de welkomst premie (korting, cashback) voor jou op een rijtje gezet.

Internet vergelijken en overstappen is echt heel eenvoudig via overstapaanbiedingen.nl.  Dus ga naar onze internet vergelijker voor de actuele aanbiedingen. Vergelijk wat voor jou het voordeligst is en stap direct over! Heb je hulp nodig bij de overstap? Dan helpen wij je graag gratis!

Waarom overstappen naar een andere internetprovider?

De ene internetprovider is de andere internetaanbieder niet

Vergelijken kan nooit kwaad. Het kan zeker de moeite waard zijn om van internetprovider over te stappen. Overstapaanbiedingen.nl biedt een onafhankelijk, betrouwbaar en objectief overzicht van alle internetaanbieders. Met behulp van onze internetvergelijker kan je in een oogopslag de beste internet aanbiedingen op jouw adres zien. Jij maakt dan een vergelijking voor het internet contract waar je het voordeligst uit bent en daarna stap je over.

Jouw internet rekening kan vaak goedkoper

Wist je dat jouw internet rekening vaak goedkoper kan? De internet tarieven wijzigen namelijk constant en kunnen elk jaar per aanbieding flink verschillen. Daarom is het ook goed om elk jaar alle internetproviders te gaan vergelijken voor het goedkoopste internet contract en over te stappen. Je kan dan meerdere euro’s besparen op jouw internet contract. Dus als je vaker wilt overstappen om in aanmerking te kunnen komen voor de zeer gunstige internet tarieven en voorwaarden, dan raden wij jou aan om het goedkoopste internet contract te kiezen met een looptijd van 1 jaar.

De beste internetdeals in met een welkom cadeau of welkom premie (korting, cashback)

Bij een overstap ontvang je ook een welkom cadeau of een welkom premie (korting, cashback). Deze acties gelden voor een nieuwe klant waardoor je dus ook het meest profiteert bij het jaarlijks afsluiten van het internet contract. Hoe langer de looptijd van het contract, hoe groter het cadeau of hoe hoger de aantrekkelijke korting of cashback (geld terug). Dit doen de internetaanbieders zodat de klanten langer bij ze zullen blijven.

Overstapaanbiedingen heeft de beste internetdeals bij alle internetproviders geregeld die je zelf niet op hun sites kan vinden. De internetdeals kunnen bij overstapaanbiedingen.nl daardoor vaak wisselend zijn. Ga gelijk naar onze internetvergelijker en begint met vergelijken. Heb je een keuze gemaakt? Dan stap je vervolgens over. Wil je graag hulp bij de overstap? Dan doen wij dit graag voor jou gratis!

Wanneer kun je overstappen?

Dit is echter afhankelijk van jouw huidige contract bij jouw internetprovider. Heb je namelijk een internetcontract voor onbepaalde tijd (zonder einddatum) of bepaalde tijd (met einddatum)? En kun je jouw contract zonder opzegboete beëindigen ? Deze vragen zijn natuurlijk belangrijk bij het overstappen naar een andere internetaanbieder. Dus controleer zowel de einddatum van jouw lopende internetcontract als jouw opzegtermijn voor het voorkomen van een eventuele opzegboete.

Bepaalde tijd

Als je vaker bent overgestapt, dan kan je een contract voor bepaalde tijd hebben. De meeste internet contracten worden namelijk afgesloten voor een bepaalde tijd, zoals bijvoorbeeld 1 of 3 jaar. Wij adviseren jou om ongeveer 6 tot 8 weken voor afloop van het contract over te stappen.

Waarom gratis cadeau of welkom premie (korting, cashback) ?

Steeds meer internetaanbieders belonen de klant met een welkom cadeau of welkom premie (korting, cashback) bij het afsluiten van het energiecontract. Dit doen de internetproviders om de klanten aan zich te binden.

Mooi welkom cadeau of een welkom premie (korting, cashback) en waar moet je op letten?

Let op de voorwaarden en tarieven van het contract

Het is goed om bij het afsluiten van het internet contract met een welkom cadeau of welkom premie (korting, cashback) te letten op alle voorwaarden en tarieven van het contract. Een duur cadeau kan betekenen dat je aan een meerjarig contract vastzit

Als je kiest voor een welkom cadeau, zoals een gratis tablet of PlayStation of cadeau kaart, dan kan je vaak voor een langere tijd (bijv. 3 jaar) aan een contract met vaste hoge internettarieven vastzitten. Uiteindelijk betaal je dan zelf voor jouw nieuwe tablet omdat het bedrag van jouw tablet in de hoge internettarieven inbegrepen zit. Dat zou toch wel zonde zijn! Wij raden jou dan ook aan om voor het goedkoopste internetcontract met zeer gunstige voorwaarden te kiezen. Met het geld dat je op langere termijn met het goedkoopste internet contract bespaart, kan je als je wilt zelf jouw eigen tablet kopen.

Tot slot

Waar moet je allemaal op letten!

  • Beëindig het internet contract niet voortijdig want dan loop je een beloofde welkomstkorting mis.

  • Als je jouw bepaalde contract voortijdig opzegt, dan betaal je namelijk een opzegboete en de hoogte van de opzegboete is afhankelijk van de nog resterende looptijd.

  • Je betaalt extra als je via acceptgiro jouw rekening wilt voldoen (ze rekenen al kosten voor het maken van een acceptgiro voor jou). Dus betaal via iDeal of automatische incasso.

  • Controleer na het overstappen heel goed de eindafrekening van de vorige internetaanbieder.

Het duurt in totaal 4 weken (opzegtermijn) voordat je bent overgestapt en hierin zit ook de wettelijke 14 dagen bedenktijd. Natuurlijk is de overstapduur afhankelijk van jouw opzegtermijn en de einddatum van jouw huidige internetcontract.

Al deze tips lijken misschien teveel werk en dat is eigenlijk ook wel zo, maar je wilt dat uiteindelijk alles goed verloopt toch!

Dus ga naar onze internet vergelijker en begin met het vergelijken van energie van alle internetproviders op jouw adres. En bespaar uiteindelijk geld op jouw internetrekening.