Overstapaanbiedingen

Ziggo Overstapservice

Je wilt gebruik maken van een overstapaanbieding.  Overstappen gaat heel eenvoudig. Er zijn 100 redenen te bedenken waarom je wilt overstappen naar Ziggo. En eigenlijk maar eentje om het niet te doen: teveel gedoe. Gelukkig is dat argument verleden tijd. Want de Ziggo Overstapservice regelt het gewoon voor je. Om te beginnen zeggen we voor je op bij je oude provider. En regelen dat je geen tel zonder internet, televisie en telefonie zit. Huidige nummer behouden? Check, ook je nummerbehoud verzorgen we.

ziggo-overstapaanbiedingen

Ziggo Internet + Televisie

Overstapaanbiedingen van Ziggo Internet en Televisie gebruiken. Hoe ga je te werk? Heb je momenteel televisie en internet bij dezelfde provider? Dan gaat de overstap van je televisie automatisch mee als je kiest voor de Overstapservice. Heb je televisie bij een andere partij dan je internetprovider? Dan moet je dat abonnement helaas eerst zelf opzeggen.

Ziggo Nummerbehoud

Ziggo regelt het nummerbehoud. Je vaste telefoonnummer behouden? Iedereen heeft dat nummer van jou, dus deze wil je graag behouden. Ook dat kies je tijdens je online bestelling. Wij zeggen het contract bij je huidige telefonieaanbieder vervolgens voor je op. Je hoeft zelf verder niets te regelen. Zeg dus niet zelf je nummer op, want dan kunnen we ‘m niet meer overnemen.

Aanbod Ziggo

Wat is het aanbod bij Ziggo? Ziggo biedt altijd de beste oplossing bij jou thuis. En vaak zonder extra kosten. 

Digitaal via de kabel 
Met Kabel TV van Ziggo kijk je op een extra televisie in digitale beeldkwaliteit. Je krijgt 50+ tv-zenders in scherpe beeldkwaliteit. NPO 1, 2, 3 en Ziggo Sport zenden we zelfs uit in HD-kwaliteit. Het werkt ook nog eens super eenvoudig. Steek de kabel in je daarvoor geschikte TV en je extra TV is klaar voor gebruik. Voor TV in digitale beeldkwaliteit heb je een TV met een DVB-C tuner nodig. Dat klinkt ingewikkeld, maar de meeste toestellen hebben er een. 

Via de Ziggo GO app 
Ervaar alle gemakken van Ziggo GO, gratis te downloaden voor alle Ziggo klanten. Kijk je favoriete programma’s live of later via je mobiel, tablet of laptop. Ziggo GO is er nu ook voor Apple TV, Android TV of Amazon Fire TV (Beta). Download de app en kijk via je Ziggo internetverbinding televisie op je extra TV’s, zonder extra mediabox of kabels.

Internet & TV

Nu met de nieuwe Next Mini Stap over met 6 maanden korting Stabiel, snel en veilig internet thuis Perfecte wifi door SmartWifi Next Mini: klein en vol entertainment

Via de Extra Next Mini (bij TV Start, Complete en Max) 
Voor € 4,- extra p.m. ontvang je van ons een extra Next Mini. Met de extra Mediabox Next Mini heb je ook op je 2e televisie alle digitale tv-opties. Inclusief 360 kijken, je eigen kijkprofiel, Voice Control en 4K. 

Via de CI+ Module 
Voor € 2,- extra p.m. ontvang je van ons een CI+ Module. Dit is een digitale insteekkaart die rechtstreeks in je televisie gaat. Super eenvoudig. Met een CI+ Module kijk je digitaal en in HD-kwaliteit, zónder een losse mediabox naast je TV.

Welke zenders heeft Ziggo?

Wil je weten welke zenders je kunt bekijken bij Ziggo? Bekijk dan het complete televisie zenderoverzicht van Ziggo