Overstapaanbiedingen

Rompslomp review

Rompslomp boekhouden

Review Rompslomp

Waarom kiezen voor Rompslomp?

In de deze Rompslomp review kijken we naar de redenen waarom je kunt kiezen voor Rompslomp. Kiezen voor Rompslomp betekent kiezen voor gemak. Rompslomp is hét eenvoudige boekhoudprogramma speciaal ontworpen voor ondernemers / zzp’ers / freelancers die liever met ondernemen bezig zijn. Rompslomp heeft als doel online boekhouden voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, dit scheelt je een hoop tijd!

Wat doet Rompslomp?

Graag laten we in deze rompslomp review zien wat Rompslomp kan betekenen voor jou:

 • Bij Rompslomp hoef je je niet bezig te houden met grootboekrekeningen en andere boekhoudtermen, wij doen dit voor je.
 • Maak een factuur met je eigen logo die meteen in je boekhouding verwerkt wordt.
 • Als ondernemer schrijf je regelmatig uren voor je klanten. Met Rompslomp hou je je urenregistratie heel gemakkelijk bij

Probeer eerst alle functies behorende bij Rompslomp PRO helemaal gratis en vrijblijvend uit. Besluit daarna of je tot aankoop over gaat. Je knt kiezen voor een aantrekkelijke korting. Betaal je in één keer voor een jaar en krijg 2 maanden gratis, 16% korting.

Rompslomp Gratis!

Voor als je onbeperkt gratis facturen en offertes wilt kunnen maken.

Rompslomp PLUS voor 5 euro p/m

Voor als je ook je urenregistratie bij wilt houden en uitgaven makkelijk wilt kunnen inboeken.

Rompslomp PRO voor 15 euro p/m

Voor als je alles uit Rompslomp wilt halen. Je kunt hiermee je hele boekhouding doen.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES
 • Onbeperkt facturen maken
 • Onbeperkt offertes maken
 • Logo en huisstijl op je factuur
BELANGRIJKSTE FUNCTIES
 • Alles van Gratis
 • Facturen ook e-mailen
 • Uren & ritten registratie
 • Uitgaven makkelijk inboeken
BELANGRIJKSTE FUNCTIES
 • Alles van PLUS
 • Btw-overzicht
 • Balans
 • Winst-en-verliesrekening

Rompslomp in de cloud

In deze rompslomp review willen we graag ingaan op de techniek. Rompslomp werkt in de cloud. Hierdoor heb je overal en altijd toegang tot jouw boekhouding. Wil je altijd en overal je administratie opvolgen? Dat is perfect mogelijk met Rompslomp, aangezien het programma in de cloud werkt. Alle gegevens worden bewaard op de servers van Rompslomp. Zelfs als jouw pc of laptop de geest geeft, ben je de gegevens van je boekhouding niet kwijt. Het systeem kan je trouwens van op elk apparaat raadplegen in jouw favoriete browser (compatibel met alle moderne browsers) of je kan gebruik maken van de app voor smartphones en tablets (Android en iOS). Deze biedt toegang tot alle functionaliteiten van het pakket.

Rompslomp urenregistratie

Hoe kun je beste uren registeren? Ook dat leggen we graag uit in de Rompslomp review. Rompslomp urenregistratie is een erg prettige manier voor ZZp-ers en freelancers om de gemaakte uren bij te houden.  terug. Het is een onmisbare functie voor ZZp-ers en  freelancers. Het houdt precies bij hoeveel uren je aan een opdracht hebt gewerkt en zet die gegevens direct om in een factuur. Daarmee kun je het ook aantoonbaar maken voor de klant indien gewenst. 

Rompslomp Facturen maken

In deze rompslomp review kijken we ook naar de mogelijkheden voor facturen maken. Wie kan dat beter uitleggen dan een medewerker van rompslomp. Bekijk de video en oordeel zelf. Door een aantal handige functionaliteiten in het online boekhoudpakket maak je facturen in een handomdraai, denk hierbij aan:

 • De KVK koppeling waardoor je snel alle klantgegevens op je factuur zet
 • Het kunnen toevoegen van standaard producten en/of factuurregels
 • Het gebruiksgemak, je vult alleen in wat jij nodig hebt!
 • Verstuur je factuur en herinneringen direct vanuit Rompslomp
 • Maak je eigen factuur opmaak en maak facturen in je eigen huisstijl.

Je gemaakte factuur wordt uiteraard direct in je boekhouding verwerkt. Zo krijg je een handig BTW overzicht voor je BTW aangifte en vindt je je omzet van je facturen terug op je balans en winst en verliesrekening.

De voordelen van Rompslomp

We willen graag nog even de voordelen op een rij zetten in van deze rompslomp review. Wij zien voordelen in hetgeen hierbooven al besproken is. Daarnaast is het gebruiksgemak, de toegankelijkheid, de overzichtelijkheid en de gebruiksvriendelijke app. De app van Rompslomp maakt kilometerregistratie mogelijk. Als je veel kilometers rijdt voor klanten en je deze wil opnemen in je facturen, dan kan je via Rompslomp gemakkelijk alle ritten bijhouden.

Rompslomp review conclusie:

Rompslomp is zo blijkt uit onze review een online boekhoudpakket dat uitstekend geschikt is voor eenmanszaken, ZZP’ers en freelancers. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en altijd en overal te raadplegen, met als grote pluspunten de eenvoudige urenregistratie en schoenendoos voor bonnetjes. De ideale oplossing voor ondernemers die een beperkte kennis hebben van boekhouding.