Overstapaanbiedingen

Atlas VPN

Alles over Atlas VPN

?wi=365290&ws=overstapaanbiedingen

Atlas VPN is voor velen erg aantrekkelijk, omdat het een gratis service heeft. Daarnaast krijg je toegang tot meer servers met hun premium-abonnement. De software is gemakkelijk te installeren en erg gebruiksvriendelijk. Met een simpele klik ben je al beschermd. Naast de prijs is het ook erg prettig dat de service vrij snel in dagelijks gebruik is.

atlas vpn

Atlas VPN is een relatief nieuwe VPN-provider die pas sinds 2019 in de lucht is. Intussen is de provider al overgenomen door Nord Security en valt dus onder hetzelfde moederbedrijf als NordVPN. Atlas VPN biedt een gratis VPN en een premium versie aan.

Er zitten enkele verschillen tussen de gratis versie en Atlas VPN Premium:

  • Atlas VPN Premium geeft je toegang geeft tot snellere servers en servers die geoptimaliseerd zijn voor streaming.
  • De gratis versie biedt keuze uit drie serverlocaties en de premium versie biedt keuze uit 27 serverlocaties.
  • SafeSwap is alleen beschikbaar met Atlas VPN Premium.
  • De gratis variant heeft een datalimiet van 10 Mb.

Er zijn al veel andere gratis VPN’s op de markt, wat betekent dat Atlas VPN flinke competitie heeft om tegenop te boksen. Toch lijkt hun service veelbelovend. Atlas VPN wordt ondersteund door Android, iOS, MacOS, Windows en Android TV.

Prijzen en betaalmogelijkheden bij Atlas VPN

Atlas VPN heeft zowel een gratis als een premium-versie van zijn service. Voor de gratis versie van de app hoef je geen betalingsgegevens door te geven. De dienst is en blijft gratis. De gratis versie biedt onbeperkte data en bandbreedte, evenals toegang tot drie serverlocaties. Premium geeft je toegang tot 27 locaties in plaats van drie. De premium-versie heeft bovendien onbeperkte gelijktijdige verbindingen, snellere servers, en gespecialiseerde servers voor streaming.

Atlas VPN biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Je kunt Atlas VPN bovendien op een onbeperkte hoeveelheid apparaten gebruiken. Als je Atlas VPN Premium neemt, heb je verschillende betaalopties, waaronder creditcard, PayPal en Google Pay.

Het driejarig abonnement kost slechts $1,39 per maand (ongeveer 1,23 euro). Dit is het goedkoopste abonnement.

Mogelijkheden Atlas VPN

Veel mensen gebruiken een VPN om bijvoorbeeld het Netflix-aanbod van een ander land te kunnen bekijken. In deze sectie bekijken we hoe Atlas VPN hierbij van dienst kan zijn. Anderen gebruiken een VPN om anoniem bestanden te downloaden.

Hoe snel is Atlas VPN?

De snelheid van een VPN is ontzettend belangrijk. Een VPN die je internetverbinding ernstig vertraagt is vervelend om mee te werken. Niemand wil immers wachten op haperende Netflix-series, langzame downloads en lange laadtijden tijdens het browsen.