Overstapaanbiedingen

Coolblue Energie

coolblue

Overstappen Coolblue Energie

Coolblue Energie overstapaanbiedingen

Coolblue Energie heeft een overstapdienst die erop gericht is om het de klant zo eenvoudig mogelijk te maken. Het biedt verschillende formules aan en het is zelfs mogelijk om bij het overstappen Coolblue shop tegoed te krijgen. Coolblue Energie is sinds 2021 energieleverancier en gevestigd in Amersfoort. Om als energieleverancier aan de slag te kunnen hebben zij ServiceHouse overgenomen.  Coolblue Energie levert 100% groen opgewekte stroom uit Nederland, via zonnepanelen en windmolens. Het streven van Coolblue Energie is om consumenten minder energie te laten verbruiken door het aanbieden van energiezuinige en energiebesparende producten. 

Coolblue Energie scherp tarief en cashbackkorting

Coolblue Energie hanteert scherpe energietarieven, terwijl ze toch gewoon groene stroom leveren. Ze bewijzen meteen ook wat de meerwaarde is van een energieleverancier die tegelijkertijd een retailer is. Zo kunnen ze namelijk mooie extraatjes toekennen aan hun klanten, terwijl ze klanten nog meer aan hen binden. Ook het feit dat ze tot 200 euro Coolblue shop tegoed aan nieuwe klanten toekennen, past in dit plaatje. Het is een mooi voordeel, maar er zijn natuurlijk energieleveranciers die ruimere cashbackkortingen hebben. Met zo’n cashbackkorting is het natuurlijk ook mogelijk om dezelfde energie besparende producten te kopen.

Voordelen van Coolblue Energie

100% groen opgewekte stroom

Opgewekt door zonnepanelen en windmolens in Nederland.

€ 50,- CoolblueTegoed cadeau

Uit te geven op Coolblue.nl.

Tot € 250,- korting per product

Zo wordt die energiezuinige wasmachine een stuk voordeliger.

In 2 minuten overgestapt

We zeggen je oude energiecontract natuurlijk voor je op.

Coolblue Energie voor iedereen

Coolblue Energie is de energiemaatschappij voor iedereen die energie wil besparen. Je krijgt niet alleen groene stroom, maar ze helpen je ook het energieverbruik te verminderen. Ze geven  uitgebreid advies én je krijgt korting op energiebesparende producten.

Coolblue Energie: Goede klantenservice

Moederbedrijf Coolblue staat al langer bekend voor de uitstekende klantenservice en bij Coolblue Energie is dit niet anders. De klantendienst is altijd bereid om te helpen en heeft ook een heel vriendelijke instelling. Ze zijn telefonisch of per mail bereikbaar. Een nadeel is wel dat Coolblue Energie telefonisch enkel op werkdagen bereikbaar is van 09.00 uur tot 17.00 uur. Dit maakt het natuurlijk moeilijk voor wie een voltijdse baan heeft. In zo’n geval is het beter om gewoon even naar de klantendienst te mailen. Vaak kunnen ze ook op die manier helpen.

Hoe groen is Coolblue Energie?

Ben je klant van Coolblue Energie en verbruik je stroom? Dan verbruik jij 100% groen opgewekte stroom uit Nederland. De groene energie wordt opgewekt via zonnepanelen en windmolens.


Door onze groencertificaten weten we zeker dat jouw stroom groen is. Coolblue energie koopt groen certificaten in voor jouw stroomverbruik. Dit noemen we ook wel garanties van de oorsprong van de opgewekte energie. Met deze groen certificaten weten wij zeker dat iedere kilowattuur van al onze klanten is opgewekt uit zonnepanelen en windmolens uit Nederland.

Coolblue: energie besparende producten

Bij Coolblue Energie helpen ze iedereen helpen met energiekosten te besparen. Dat kan door kortingen te geven op energiebesparende producten en gratis advies om energie te besparen met de apparaten die je nu al in huis hebt.


Kwartaal Zeker

Met Coolblue Energie Kwartaal Zeker heb je vaste tarieven voor drie maanden. Dit contract is maandelijks opzegbaar. Een goed idee voor als je op zoek bent naar een energiecontract, maar de huidige tarieven niet wil vastzetten voor een jaar. 

 

Wil je meer weten over de producten van Coolblue? Bekijk dan ook het aanbod van besparende coolblue energie producten. Samen gaan we voo duurzaam. Een beter milieu begint bij jezelf. Zet ook de knop om luidt het advies.

creativeref:1101l67152

Waarom kiezen Coolblue Energie met zonnepanelen

Bij Coolblue Energie geven ze eerlijk advies over de prestaties van zonnepanelen, zodat ze zeker weten dat zonnepanelen een passende oplossing is. Tijdens het adviesgesprek nemen ze alle details door en bepalen we samen het ontwerp van jouw zonnedak. Daarnaast leiden ze onze eigen installateurs op én krijg je 10 jaar installatiegarantie en tot wel 25 jaar garantie op de zonnepanelen en omvormers.

Wat kosten zonnepanelen?

Een gemiddeld dak met zonnepanelen kost in 2022 zo’n € 6500. Dit geldt voor een zonnedak met 10 tot 14 zonnepanelen.

Coolblue Energie laadpaal voordelen

  • Persoonlijk advies bij het kiezen van de laadpaal die bij je past
  • Installatie en uitleg door onze eigen deskundige specialisten
  • Coolblue gedurende het hele proces de enige contactpersoon
  • Je krijgt altijd 2 jaar installatiegarantie
  • Laadkosten worden automatisch verrekend
  • Altijd vaste tarieven op alle openbare laadpalen met de Coolblue laadpas

Met een laadpaal thuis bespaar je tot € 600,- per jaar ten opzichte van publiek laden. 

Veel gestelde vragen