Overstapaanbiedingen

Silvasoft review

?wi=365290&ws=overstapaanbiedingen

Review Silvasoft

Silvasoft review 

In deze Silvasoft review willen we deze  boekhouhoudsoftware nader bekijken. Is Silvasoft echt zo compleet en zo goed als men vanuit marketing promoot? Een modulair boekhoudpakket is dat passend voor ondernemers en boekhouders? In onze Silvasoft review lichten we een aantal modules uit en kijken we naar de kosten van Silvasoft. Ons advies is, als je de tijd hebt test dan eerst een boekhoudpakket voordat je het aanschaft. 

De meest uitgebreide module van Silvasoft stelt je in staat de volgende zaken te verzorgen:

 • Onbeperkt boeken
 • Automatische btw-aangifte mét ICP-opgaaf
 • Bankafschriften inlezen en automatisch matchen
 • Rapportages
 • Scan & Herken functie (niet via een app)
 • Mail & Herken

Hoe werkt Silvasoft?

Binnen onze Silvasoft review kijken we ook naar hoe werkt Silvasoft. Het boekhoudpakket kent een eenvoudige werking van het boekhoudprogramma. Dat wil zeggen dat de onderdelen simpel zijn ingericht maar volgend velen wel doen wat je ervan verwacht. Dit is dan ook een van de programma’s waarbij je meteen denkt: ideaal voor iedereen die nog nooit met een boekhouding gewerkt heeft. Silvasoft heeft een koppeling voor bijvoorbeeld een webshop met ccv. Dat maakt het boekhouden meteen een stuk gemakkelijker. 

Waarom kiezen voor Silvasoft?

Tijdens de Silvasoft review proberen we inzicht t geven waarom kiezen mensen voor Silvasoft? Je kiest voor Silvasoft omdat je met de als beste beoordeelde software te maken krijgt. Bovendien kun je alles prima regelen met de bijbehorende app. Om er zeker van te zijn of Silvasoft aan jouw verwachtingen voldoet, kun je de software dertig dagen gratis proberen. Daarbij is van automatische verlenging uiteraard geen sprake is. Mocht je over willen stappen naar Silvasoft, dan wordt al het werk je door deze aanbieder uit handen genomen en een abonnement bij Silvasoft is gewoon maandelijks opzegbaar. Van die optie maken overigens weinig mensen gebruik, zo lezen we in de reviews en ervaringen. Je kiest bij Silvasoft zelf uit de verschillende modules die beschikbaar zijn in de vorm van boekhouden, facturatie, offertes en orders, sales, product en voorraadbeheer, projectmanagement, urenregistratie, personeelsmanagement, taken en agenda en relatiebeheer. Zo stel je zelf je maatwerk pakket samen.

ccv shop en silvasoft

Welke modules heeft Silvasoft?

Zoals eerder beschreven in onze Silvasoft review is het boekhoudpakket opgebouwd in modules. Een aantal van deze modules kun je ook 30 dagen uitproberen om te ontdekken of dit modulaire boekhoudpakket echt bij jou en jouw onderneming past. Voordeel van een modulair boekhoudpakket is dat je kunt uitbreiden in de toekomst. Je hoeft niet alles in een keer aan te schaffen. De boekhouding groeit met het bedrijf mee. De kostenopbouw van Silvasoft is niet de makkelijkste. Behalve dat je namelijk voor iedere module apart moet betalen, zijn er bij het activeren van bepaalde modules andere modules weer gratis. Door te weten welke modules precies voor gratis modules zorgen, kun je flink besparen.

 • Boekhouden
 • Facturatie
 • Offertes en Orders
 • Sales
 • Product- en Silvasoft voorraadbeheer
 • Projectmanagement
 • Urenregistratie
 • Personeelsmanagement
 • Taken en Agenda
 • Relatiebeheer (CRM-module)

Silvasoft gratis uitproberen

Je kunt Silvasoft boekhoudsoftware gratis uit proberen. Onze Silvasoft ervaring hoeft niet gelijk te zijn aan die vaan jou. Daarom adviseer ik iedereen altijd een boekhoudprogramma te testen. En dat is bij de ontwikkelaar uit Ridderkerk eenvoudig mogelijk. Voor een proefperiode van 30 dagen kun je ieder onderdeel van Silvasoft boekhoudsoftware grondig testen. Na het achterlaten van je e-mailadres op de Silvasoft website kun je direct inloggen. Hieronder noemen we de modules die je gratis kunt uit proberen

?wi=365290&ws=overstapaanbiedingen

Silvasoft Urenregistratie

In de video hiernaast wordt kort en bondig uitgelegd hoe je kunt werken met de Silvasoft module urenregistratie. Voor zowel kleine ondernemers als freelancers als voor grote bedrijven is urenregistratie van essentieel belang. Zo wil je bijvoorbeeld de uren van je werknemers kunnen registreren maar ook de afwezigheid, verlof en eventueel personeelsdossiers opbouwen.

 

 • Rapportages
 • Registratie van overwerk
 • Volledig naar eigen wens in te richten
 • Registratie van afwezigheid
 • Modus voor zowel werknemer als werkgever (of directe leidinggevende)
 • Aparte dienstregelingen mogelijk
?wi=365290&ws=overstapaanbiedingen

Welke Silvasoft boekhoudkoppelingen zijn er?

Silvasoft heeft twee boekhoudkoppelingen waarmee je boekhouden voor jezelf en je collega’s aanzienlijk makkelijker maakt. Je kunt namelijk met de boekhoudkoppeling van Silvasoft:

 • Automatisch btw-aangiftes en ICP-opgave doen
 • Banktransacties van je zakelijke bankrekening binnenhalen en matchen met openstaande facturen

Beide koppelingen schelen je gegarandeerd veel tijd. Daarnaast voorkomen ze ongetwijfeld fouten die we als mens eenvoudig kunnen maken in de drukte van al het boekhouden. Allebei de boekhoudkoppelingen zijn inbegrepen bij de module ‘Boekhouden’, wat eigenlijk de basis van dit boekhoudprogramma is. Ons advies om altijd voor deze module te kiezen. Al is het alleen al omdat je jaarlijks meerdere uren aan boekhoud werkaamheden kunt besparen. Niets geeft je een beter idee van hoe je Silvasoft echt gebruikt, als een praktijkvoorbeeld. Eerder in mijn Silvasoft review moedigde ik je al aan om dit boekhoudprogramma uit te proberen. Iets wat voor een periode van 30 dagen gratis mogelijk is. Eigenlijk moet dat al genoeg reden zijn even zelf een kijkje te nemen in wat dit programma je te bieden heeft. Wie begint met boekhouden in Silvasoft, ontdekt al snel dat dit op een vloeiende manier gedaan kan worden. Je wisselt eenvoudig naar compleet andere functies toe, waardoor boekhouden wel heel makkelijk wordt.

Conclusie Silvasoft review

We zijn aan het einde gekomen van onze Silvasoft review. Teruglezend zijn we van mening dat Silvasoft een van de betere programma’s is.  Zolang je met een enkele gebruiker werkt, is het een zeer betaalbaar programma dat van alle gemakken voorzien is. Daar waar sommige gebruikers het boekhoudprogramma in de beginfase als complex kunnen ervaren, is de helpdesk er om je met alle vragen te helpen. Een heel veel completer boekhoudpakket online ga je voor deze prijs niet tegenkomen. Mijn oordeel weet je. Nu is het aan jou om Silvasoft de komende tijd gratis uit te proberen!