Overstapaanbiedingen

HBO Max

hbo max

Kan ik HBO Max gebruiken met VPN?

Je wilt de streamingdiensten van HBO Max gebruiken. Naast de Amerikaanse Netflix is HBO Max bezig aan een sterke opmars. We hebben een korte opsomming gemaakt van de beste VPN aanbieder als je HBO Max wilt gebruiken. HBO Max is in 2020 in de Amerika gelanceerd. Het is echter alleen geografisch beperkt tot enkele specifieke landen. Om HBO Max in het buitenland te kunnen kijken, heb je dus een VPN nodig. 

HBO Max onze top 4 van beste VPN aanbieders 

NordVPN – biedt de beste VPN voor HBO Max.

Surfshark – goedkoopste VPN for HBO Max.

PureVPN – gebruiksvriendelijk VPN voor beginners.

Atlas VPN – de perfecte VPN for streamen.

HBO Max en Surfshark

Surfshark is een zeer budgetvriendelijke VPN voor HBO Max. Met 3200+ servers in 65 landen met een betrouwbare snelheid van 75,12 Mbps op een 100 Mbps-verbinding. Surfshark is de goedkoopste VPN voor HBO Max die slechts 2,30 euro per maand kost (82% korting op een gratis abonnement van 2 jaar + 2 maanden). Met extra functies, zoals CleanWeb, WhiteLister en Split Tunneling. Deblokkeert HBO en staat onbeperkte multi-logins toe. Wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Als we het hebben over zijn servernetwerk, Surfshark biedt 3200+ servers in 65 landen met 500 servers alleen al in Amerika. Je kunt dus kiezen uit 20+ serverlocaties in de Amerika om HBO Max in het buitenland te kijken. Surfshark geeft ook solide snelheden voor streaming. Naast HBO Max kun je ook andere streamingdiensten deblokkeren die geografisch beperkt zijn. Je kunt YouTube TV, Netflix US, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Sling TV en meer bekijken. Qua compatibiliteit ondersteunt Surfshark Android, iOS, Windows, macOS, Linux, FireTV en routers. Je kunt het ook gebruiken met Xbox en PlayStation.

Een van de mooie aspecten van Surfshark is dat er geen limiet is op het aantal apparaten dat je kunt aansluiten, omdat het onbeperkte gelijktijdige verbindingen ondersteunt. Met één Surfshark-abonnement kun je dus op meerdere apparaten streamen.

HBO Max en NordVPN

NordVPN is een grote betrouwbare VPN provider. Een veilige VPN verbinding voor het streamen van HBO Max. Beschikken over 5200+ servers in 60 landen met verduisteringstechnologie en maakt 6 multi-logins mogelijk. Deblokkeert HBO Max en wordt geleverd met krachtige functies zoals kill-switch, CyberSec, Nordlynx en meer met een hoge snelheid van 82 Mbps op een 100 Mbps-verbinding. Beschikbaar voor 3,49 euro per maand (bespaar 70% op 2-jarig abonnement + extra abonnement) en wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

NordVPN is een solide optie voor streaming en de veiligste VPN voor het kijken naar HBO Max. Het biedt ongeveer 5200+ servers in 60 landen die zijn geoptimaliseerd voor streaming en privacy. Sommige van zijn servers zijn ook uitgerust met verduisteringstechnologie om de geoblokkers van HBO onopgemerkt te helpen omzeilen. Er zijn meer dan 1970+ servers in heel Amerika om je te helpen HBO Max in het buitenland te deblokkeren. Anders dan HBO Max, heb je toegang tot populaire streamingdiensten met NordVPN zoals NBC, Amazon Prime Video, Peacock TV en meer. NordVPN is een geweldige budgetoptie met uitstekende deblokkeringskracht. Je kunt maximaal zes apparaten tegelijk verbinden op één NordVPN-account en er zijn apps beschikbaar voor Windows, iOS, Android, macOS en Fire TV. Er is ook een Smart DNS-functie voor apparaten die geen native VPN-ondersteuning hebben, zoals Apple TV, gameconsoles en meer.

Het is beschikbaar voor $ 3,49/maand (bespaar 70% op 2-jarig abonnement + extra abonnement), ondersteund door een restitutiebeleid van 30 dagen. Je kunt het dus 30 dagen zonder risico uitproberen met HBO Max en je geld terugvragen als de service je niet bevalt.

3 snelle stappen: HBO Max deblokkeren met een VPN

  • Abonneer u op een VPN-service die de geografische blokkades van HBO Max kan omzeilen.
  • Maak verbinding met een server naar keuze. Als u bijvoorbeeld HBO Max wilt deblokkeren, maakt u verbinding met een Amerikaanse server. 
  • Ga naar de HBO Max-website en meld je aan om online te genieten van je favoriete shows en films in het buitenland op HBO.

Hoe maak je een HBO Max-account aan buiten de VS?

Met een VPN kun je overal ter wereld een account aanmaken op HBO Max. Volg gewoon deze stappen hieronder:

Kies een VPN en abonneer je erop (we raden NordVPN en Surfshark aan )

  • Download en installeer de VPN-app op uw apparaat en log in.
  • Maak verbinding met een Amerikaanse server vanuit de serverlijst.
  • Ga naar HBOMax.com en klik op Start Your Free Trial in de rechterbovenhoek.
  • Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  • Voer een Amerikaans adres in, u kunt elk willekeurig adres van Google gebruiken.
  • Voer uw betalingsgegevens in en klik op ‘ Account aanmaken ‘.
  • Log in op je account en geniet van streaming!

Meer VPN artikelen lezen? YouTube VPN, Amerikaanse Netflix VPN, Goedkoopste VPN of wil je VPN Vergelijken?